Jihočeské zelňáky
Voňavé zelné placky se škvarky jsou skvělé jako pohoštění pro přátele k vínu či pivu. Nejsou z kynutého těsta, díky tomu je jejich příprava velmi rychlá. Na závěr je krátce pečeme v troubě.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRrw
Moje poznámka
Jihočeské zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRrw
Nejnovější recepty
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 1 hodinou
Nepečené jahodové řezy II
Přidáno před 1 hodinou
Slejšky
Přidáno před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Přidáno před 1 hodinou
Špalíčky s červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Marketa75 před 37 minutami
Šlehačková bábovka
Lukule před 2 hodinami
Zapečené mleté kuličky s gnocchi a sýrem
Vanika před 2 hodinami
Květáková polévka II
Vanika před 3 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
radekfiala před 3 hodinami
Kapustové karbanátky (kelové) smažené v troubě
JohnyCipera před 4 hodinami
Umučená panenka
Hrachovka2022 před 5 hodinami
Škvarková pomazánka
BubakJura před 6 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
zelí kysané,
škvarky,
sádlo,
vejce
Komentáře