Obalovaný květák pečený v troubě
Tento zdravější způsob přípravy klasického smaženého květáku vám nabídne dokonale křupavý povrch bez zbytečného oleje. Díky pečení v troubě zůstane květák šťavnatý uvnitř a krásně křupavý na povrchu.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Nejnovější recepty
Švýcarské suflé
Přidáno před 33 minutami
Falešné halušky s brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohové nanuky s banánem a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Plněné žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placičky na dva způsoby
Lennulinka před 10 minutami
Hrníčková kokosová bábovka
KiaraK před 1 hodinou
Prosedlá buchta s tvarohem
katyvypl před 4 hodinami
Tortilly s jablky
Majka104 před 11 hodinami
Cizrna s medvědím česnekem
uhor13 před 13 hodinami
Litý perník
Noumik před 13 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Jirka_S před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 16 hodinami
Eintopf s kapustou a uzeným
Fitulka před 16 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
Fitulka před 16 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře