Kváskové slunečnicové kostky
Příprava kváskového pečiva sice zabere delší dobu, počkat si ale rozhodně vyplatí. Kváskové pečivo je lépe stravitelné a chutnější. Připravit můžeme například kostky z celozrnné mouky, které před pečením posypeme slunečnicovými semínky.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskové slunečnicové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBR8x
Moje poznámka
Kváskové slunečnicové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBR8x
Nejnovější recepty
Svatopatrické vafle
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka s perníkem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová kotleta na cibuli a farmářské slanině
Přidáno před 11 hodinami
Avokádová pomazánka se zastřeným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Kváskové slunečnicové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Krémová zeleninová polévka (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková "kyselka"
Sahula před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s bramborami
DOM před 5 hodinami
Celerové hranolky z trouby
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Vynikající karamelový cheesecake
chiipss před 6 hodinami
Cuketový perník
PavelK33 před 7 hodinami
Jogurtový koláč
Sirenis před 7 hodinami
Čokoládové bulky
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Pookie před 8 hodinami
Špagety z jednoho hrnce
Antonausprag před 10 hodinami
Jednoduchý zdravý ořechový koláč bez mouky ze tří ingrediencí
Jindriskas před 11 hodinami
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná,
voda,
olej,
voda,
cukr třtinový,
sůl,
semínka slunečnicová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
vejce
Komentáře