Brownies
Z Ameriky pochází oblíbený moučník plné čokoládové chuti. Řeč je samozřejmě o brownies, které je na povrchu krásně křupavé a uvnitř lehce tekuté. Tento moučník svojí příjemně sladkou chutí bude pohlazením pro vaše chuťové pohárky.
Postup přípravy
Krok 1: Kulatou formu o průměru 24 cm vyložíme pečicím papírem. Včas zapneme nahřívat troubu na 180 °C.
Krok 2: Ve vodní lázni rozpustíme máslo a čokoládu. Přidáme oba cukry, kakao a sůl a vše dobře promícháme. Do směsi opatrně přimícháme jedno vejce po druhém a nakonec mouku.
Krok 3: Těsto by mělo být tekuté, ale husté. Těsto přelijeme do připravené formy a posypeme mandlemi.
Krok 4: Vložíme do trouby a pečeme na 180 °C asi 25 minut. Po vychladnutí krájíme na maličké kousky.
Zveřejněno 21. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN56z
Moje poznámka
Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN56z
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 8 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 13 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 16 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 19 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 7 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 9 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 9 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 9 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 10 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 10 hodinami
Suroviny:
máslo,
čokoláda hořká,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
kakao,
sůl,
vejce,
mouka polohrubá,
mandle plátkové
Komentáře