Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husitská směs

Pod názvem husitská směs se skrývá dušená směs vepřového masa, jater, párků a žampionů. Všechny suroviny tvoří zajímavou chuť, kterou ještě spojíme kečupem. Podáváme například s hranolky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na kostky. Krok 2: Na oleji zpěníme oloupanou a nahrubo nakrájenou cibuli a maso na něm opečeme. Krok 3: Játra také nakrájíme a přidáme je k masu. Krok 4: Párky pokrájíme na tenká kolečka a spolu s žampiony přidáme k masové směsi. Pánev přiklopíme poklicí a dusíme. Občas promícháme a podle potřeby podléváme vodou. Krok 5: Když je maso měkké, dochutíme je solí a pepřem. Krok 6: Vlijeme několik lžic kečupu a lehce zaprášíme moukou. Poté alespoň 15 minut vaříme. Krok 7: Podáváme například s hranolky ozdobené syrovou cibulí.

Zveřejněno 22. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Husitská směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68zY7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Husitská směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68zY7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

No jo, kečup a párky, to měli husiti rádi! 😁

Dajda: dobrý název 😄že by v té době znali hranolky,kečup a párky????😄😄😄😄

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, játra hovězí, párky, žampióny, sůl, pepř mletý, kečup sladký, mouka hladká

Přidat fotografie receptu