Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta na cibuli a farmářské slanině

Pikantní vepřová kotletka na slanině je snadný s výborný pokrm, který se hodí pro každou příležitost. Klíčem k úspěchu je samozřejmě kvalitní maso a dobře vyuzená slanina. Maso můžete podávat jen s míchaným salátem, nebo i s oblíbenou přílohou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme lžičku sádla a maso na něm z obou stran opečeme. Krok 2: Maso vyjmeme a do pánve přidáme nakrájenou slaninu, orestujeme a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Krok 3: Orestujeme a vložíme zpět opečené maso. Podlijeme vývarem, okořeníme ještě trochou chilli a dusíme doměkka asi 45 minut. Krok 4: Podáváváme s míchaným salátem nebo i s oblíbenou přílohou.

TIP: Jak dlouho se vaří vepřové maso

Zveřejněno 21. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta na cibuli a farmářské slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr55r

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta na cibuli a farmářské slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr55r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, slanina farmářská, cibule, sádlo, sůl, pepř mletý, chilli, vývar masový

Přidat fotografie receptu