Teplý salát s cizrnou
Tento teplý a vydatný salát připravíme během chvíle. Dobře v něm vynikne intenzivní chuť choriza a křupavé papriky. Všechny chutě propojí balzamikový ocet. Salát servírujeme na čerstvých lístkách rukoly.
Postup přípravy
Krok 1: Chorizo nakrájíme na menší kousky a osmahneme ho na oleji.
Krok 2: Pak přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli, orestujeme ji a postupně přidáváme na proužky nakrájené papriky zbavené semen.
Krok 3: Po chvíli vmícháme propláchnutou cizrnu a nakrájená nakládaná rajčata. Vše prohřejeme, dochutíme balzamikovým octem, solí a pepřem.
Krok 4: Na talíře rozložíme opláchnutou rukolu a na ni servírujeme paprikovo-cizrnovou směs.
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kROXr
Moje poznámka
Teplý salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kROXr
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 11 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 58 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 10 hodinami
Suroviny:
chorizo,
olej olivový,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
cizrna sterilovaná,
rajče,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř mletý,
rukola
Komentáře