Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý salát s cizrnou

Tento teplý a vydatný salát připravíme během chvíle. Dobře v něm vynikne intenzivní chuť choriza a křupavé papriky. Všechny chutě propojí balzamikový ocet. Salát servírujeme na čerstvých lístkách rukoly.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Chorizo nakrájíme na menší kousky a osmahneme ho na oleji. Krok 2: Pak přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli, orestujeme ji a postupně přidáváme na proužky nakrájené papriky zbavené semen. Krok 3: Po chvíli vmícháme propláchnutou cizrnu a nakrájená nakládaná rajčata. Vše prohřejeme, dochutíme balzamikovým octem, solí a pepřem. Krok 4: Na talíře rozložíme opláchnutou rukolu a na ni servírujeme paprikovo-cizrnovou směs.

TIP: Další skvělé recepty z cizrny

Zveřejněno 28. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý salát s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kROXr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý salát s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kROXr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
chorizo, olej olivový, cibule červená, paprika čerstvá červená, cizrna sterilovaná, rajče, ocet balsamiko, sůl, pepř mletý, rukola

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu