Jablečná focaccia
Ze slunné Itálie pochází krásně nadýchaná focaccia, kterou většina z nás zná spíše na slaný způsob. Tuto dobrotu z kynutého těsta můžete připravit i na sladko, s jablečnou náplní, která příjemně voní po skořici.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 7: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Nalijeme na něj zbytek směsi, vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů.
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Moje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 11 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 4 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 4 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 4 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 5 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 6 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 6 hodinami
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
jablko
Komentáře