Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkové placičky

Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a ač se to na první pohled nemusí zdát, můžeme je zakomponovat do spousty různých pokrmů. Dozlatova usmažené placičky z ředkviček jsou krásně křupavé. Perfektně je doplní bylinkový nebo česnekový dip.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky omyjeme, odřízneme kořínek a listy. Nastrouháme je na hrubé straně struhadla, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Krok 2: Nakonec vmícháme mouku a umícháme těsto. Na rozehřátém oleji smažíme placičky. Krok 3: Opečeme z obou stran dozlatova, přebytečný olej odsajeme papírovým ubrouskem.

TIP: Co se dá udělat z ředkviček?

Zveřejněno 6. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkové placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kROlJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkové placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kROlJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, vejce, česnek, mouka hladká, olej, sůl, pepř mletý, majoránka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu