Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Krásně lehká a svěží Lučina je základem mnoha pomazánek. Skvělá chutná i jen tak namazaná na čerstvém pečivu, ozdobená pažitkou či bylinkami. Její příprava není nijak složitá, zvládnou ji i začátečníci.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29v8
Moje poznámka
Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29v8
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 2 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 36 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 38 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 2 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 4 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 5 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
pažitka,
ředkvičky,
pečivo celozrnné
Komentáře