Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Krásně lehká a svěží Lučina je základem mnoha pomazánek. Skvělá chutná i jen tak namazaná na čerstvém pečivu, ozdobená pažitkou či bylinkami. Její příprava není nijak složitá, zvládnou ji i začátečníci.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29v8
Moje poznámka
Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29v8
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 19 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 6 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 7 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 7 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 11 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
pažitka,
ředkvičky,
pečivo celozrnné
Komentáře