Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 687 kJ / 4 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 255,96 g |
Tuky | 349,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 6,88 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňská kýta " MUSTÁROS" na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZGN
Moje poznámka
Koňská kýta " MUSTÁROS" na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZGN
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
koňské maso,
koňské maso recept,
koňské maso recepty,
recepty na konske maso,
koření kotany,
recepty z koňskeho masa,
konske recepty,
konska kuchařka,
kotányi mustáros grillpác,
recepty konske maso,
uzena kýta,
kotany,
tmavé maso,
košké maso,
koňské plátky,
konske maso cena,
koňská maso,
koňské maso-recepty,
koňské tašky,
uzená kýta recept
Suroviny:
kýta koňská,
cibule,
koření kotány mustáros grillpác,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (2)