Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Zapékané brambory známe všichni, ale co takhle je nahradit kedlubnami? Věřte, že vznikne opravdová pochoutka. Vrstvy kedlubny jsou prokládané šunkou a vejci a poslední vrstva je navíc zasypaná sýrem, který při pečení vytvoří lákavou krustičku.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXjL
Moje poznámka
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXjL
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
sůl,
pepř mletý,
šunka,
vejce,
smetana ke šlehání,
sýr nastrouhaný,
máslo
Komentáře (2)