Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský ředkvičkový salát

Francouzský ředkvičkový salát je příjemně svěží a plný chuti. Salát, podávaný s opečenými topinkami, krásně křupe v ústech a příjemně štiplavé jarní ředkvičky mu dodají zajímavou chuť. Můžete jej využít jako lehký předkrm.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Z bílého chleba  ukrojíme šest tenkých krajíců. Rozložíme je na plech, vložíme pod rozpálený gril a z obou stran dozlatova opečeme. Krok 2: Topinky potřeme česnekem, nakrájíme na menší kousky a necháme vychladnout. Krok 3: Všechny listové saláty důkladně opláchneme, a pokud je třeba, natrháme na menší kousky. Z ředkviček odkrojíme kořínky a listy, bulvy opláchneme a nakrájíme na tenké plátky. Krok 4: Připravené topinky, saláty a ředkvičky rozložíme na čtyři talíře. Posypeme řeřichou, můžeme ozdobit sedmikráskami. Krok 5: Podáváme doplněné dresinkem, který připravíme smícháním oleje, hořčice, špetky mletého pepře a soli.

TIP: Ředkvičkové saláty - nejlepší recepty

Zveřejněno 13. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzský ředkvičkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2960

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzský ředkvičkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2960

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
chléb bílý, ředkvičky, směs listových salátů, česnek, hořčice, olej olivový, sůl, pepř mletý, řeřicha, máta

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu