Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Vepřová pečeně s křupavou krustou je krásné sváteční jídlo, snadné na přípravu, ale efektní na řezu i na talíři. Křupavá krustička přímo vybízí k zakrojení do šťavnatého plátku masa. Věřte, že neodoláte a možná si i přidáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26BB
Moje poznámka
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26BB
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 10 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 10 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno 16. 4. 2025 14:16
Fazole na mexický způsob
Přidáno 16. 4. 2025 13:28
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 3 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 7 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 7 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 8 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 10 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 16 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 20 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 21 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 21 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
rohlík,
petrželka,
paprika,
kůra citronová,
vejce,
máslo
Komentáře