Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem

Asijská kuchyně je nejenom chutná, zajímavá a odvážná, ale také mnohdy snadná na přípravu. Příkladem je tento marinovaný bůček opečený na grilu podávaný se salátem. Na ten použijeme salátovou okurku a zálivku z asijských omáček.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Maty22

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso posypeme chilli a grilovacím koření podle chuti a dáme alespoň na půl hodiny namarinovat. Krok 2: Okurku oloupeme a nakrájíme na půl kolečka a přidáme k nim zbytek surovin. Krok 3: Bůček připravujeme na grilu nebo grilovací pánvi cca 20 minut na plný výkon. Krok 4: Při servírování dáme na talíř nejprve okurkový salát a nahoru maso nakrájené na proužky. Zdobíme nasekanou pažitkou a koriandrem.

Zveřejněno 18. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v29BX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v29BX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bok vepřový, chilli, koření grilovací, okurka salátová, omáčka sojová, česnek, ústřicová omáčka, semínka sezamová, omáčka rybí, pažitka, koriandr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu