Ředkvičková polévka
Polévky nemusí být pouze teplé, některé můžeme podávat i za studena, třeba takovou ředkvičkovou polévku ze zakysané smetany a kefíru. Tato polévka je příjemně osvěžující a má velice zajímavou chuť.
Postup přípravy
Krok 1: Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Do mísy nalijeme zakysanou smetanu a kefír a důkladně prošleháme.
Krok 2: Přidáme ředkvičky, podle chuti polévku okyselíme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Polévku před servírováním necháme vychladit v lednici.
Krok 3: Porce posypeme pažitkou a ozdobíme ředkvičkou.
Zveřejněno 22. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMB2
Moje poznámka
Ředkvičková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMB2
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 52 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 55 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 56 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 14 hodinami
Suroviny:
smetana zakysaná,
kefír,
ředkvičky,
citron,
sůl,
pepř mletý,
pažitka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.