Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 650 kJ / 1 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,58 g |
Tuky | 90,77 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Moje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 25 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 39 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 1 hodinou
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 11 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky,
karbanátky se žampiony,
mleté maso se žampiony,
karbanátky ze žampionů,
mleté maso žampiony,
karbenátky s žampiony,
karbanátky s žampiony,
chin-su,
karbanatky ve fritaku,
karbanátky z žampionů,
rybí omáčka chin-su,
mleté karbanátky,
mlete maso s žampiony,
žampionové karbanatky,
karbenatky ze žampiony,
mlete maso na zampionech,
karbanatky žampion,
domácí china recept,
karbenatek ze zampionu,
karbanátky z žampiony
Suroviny:
maso mleté,
žampióny,
klobása,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
rohlík,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (7)