Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 40,42 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK2m
Moje poznámka
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK2m
Nejnovější recepty
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 47 minutami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 14 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 14 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 14 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 14 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 14 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 15 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 15 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 16 hodinami
Tématické fráze:
nádivka z vinné klobásy,
smetanová klobása,
smetanové klobásy,
bile klobasy,
bílá vinná klobása recepty,
nádivka s vinnou klobásou,
vinná klobása v troubě,
kuře s nádivkou z vinné klobásy,
bílá klobása trochu jinak,
bila klobasa,
recept na klobásy,
nadivka z vine klobasy,
mini klobásy,
náplň z bílé klobásy,
kuře s nádivkou vinná klobása,
smetanová klobása recept,
baby kuře s nádivkou,
klobasy,
voná klobása,
vinná klobása v troubě ve smetaně
Suroviny:
kuře,
klobása vinná,
brambory,
česnek,
nať petrželová,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (18)