Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lančmít jako paprikáš

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BARRINEK

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 870 kJ /
1 403 kcal
Bílkoviny15,13 g
Tuky128,00 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy45,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lančmít nakrájíme na kostky, dáme je na osmaženou cibuli. Zaprášíme paprikou a chvíli podusíme. Krok 2: Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, povaříme, osolíme, opepříme. Krok 3: Přílohy: Podáváme s chlebem nebo těstovinami.

Zveřejněno 18. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lančmít jako paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYOJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lančmít jako paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYOJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Paprika: Já kupuji v Globusu mají ho vedle sekané, ale kupuji v celku:-p. Ty předem nakrájené plátky nebývají zrovna čerstvé:-( (Tenhle lančmít máme nejraději). Koupím si větší množství, nakrájím na plátky a prokládám micro fólií a dám do mrazáku pak, když potřebuji snadno, snadno oddělím. Bydlím totiž na Jihu města a skoro všechny markety na Severu města. Ale toto jídlo mne ještě nenapadlo. Autorce posílám:yes: a určitě brzy vyzkouším!

Podobný guláš bývalo naše oblíbené jídlo, říkali jsme tomu rychlý guláš :-Da přidávali jsme tam ještě kečup. Jenže v poslední době ho nevařím, protože se mi vždy ten lančmít rozpadne.:-((

Jen kdyby ten luncheonmeat byl to, co býval. Nedávno jsem jeden na dovolené použila, ale nebyl moc dobrý. Jaký používáš ty ?

Režem nie na kocky, ale na hranolky s prierezom asi 2x1 cm ( dĺžka podľa konzervy ). Výborné ku prívarkom, k tomu zemiačky, mňam ...;-)

Tématické fráze:
výroba domácího lanšmítu, vyroba lanšmitu, gulas z lansmitu, recept na výrobu lanšmitu, domácí luncheonmeat, domaci lansmit, domaci vyroba lansmitu, recept na domácí luncheonmeat, recept na výrobu luncheon meat, luncheon meat výroba, lanšmit, kureci lansmit, luncheon meat recept, výroba domácího luncheonu, vyroba landsmitu, výroba lanšmítu recept, recept na vyrobu domaciho landsmitu, luncheon meat recepty, paprikaš, jak vyrobit luncheon meat

Suroviny:
sádlo, paprika sušená sladká, mouka, smetana, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu