Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce na paprice

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 353 kJ /
801 kcal
Bílkoviny104,65 g
Tuky32,80 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 655 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté maso povaříme v osolené vodě s kořením téměř doměkka. V hrnci osmahneme na oleji krájenou cibuli, přidáme srdce krájené na tenké plátky, trochu rajského protlaku, podlijeme částí scezeného vývaru a dodusíme doměkka. Krok 2: Mírně zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, vložíme papriku, nakrájenou na kolečka, dosolíme a ochutíme kari kořením a ještě povaříme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Zveřejněno 22. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YgX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YgX

Komentáře (11)

cathleen: :-*:-K

mika59: děkuji za komentář i krásnou fotku, bude recept zdobit :-K

Ivi srdce jsem uvařila. Papriky jsem měla kousek a přidala jsem mrkev. Moc dobré to bylo. Foto přidáno..:-K:-K

:yes::-))Díky přidanému podobnému receptu jsem narazila na tuhle dobrou variantu,kterou neznám a moc se mi zamlouvá:-p+14:yes::-p

Srdce máme velmi rádi:-p, na tento způsob sice neznám, určitě vyzkouším a posílám bodík:yes:

Ivuš, hovězí srdce řeším vždy tlakáčem, je to velká úspora času. Díky za připomenutí receptu.;-). Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Cathleen, díky za připomenutí :-*:-*, tohle jsem nedělala snad .... no hooodně dlouho:-D:-p:-p:yes::yes:
Papričko, fofrem do nejbližšího řeznictví, nevíš o cos připravila sebe i Tondu a vůbec celou rodinu! :-D:-D

Super obídek:-p:yes:

Papričko, to naprav, protože srdce je mocinky chutné a to by byla škoda ho neudělat a pochutnat si. Já z něho dělám taky všechno možný a je to mňamka ať je to, co je to:-p
Cathleen k tobě pospíchá plnou parou bodík:yes:

Papričko, Papričko - víš jaká je to dobrotka:-? je to čistý sval, dělám jej velice ráda na "svíčkovou", guláš,nemluvě o přijatelné ceně.
Btw ... má 513 kJ na 100 g, vepřové 468 kJ na 100 g, je i lehce dietní ;-)
Cathleen - ty máš bodík ;-)

Srdce jsem taky ještě nevařila a ani nejedla. Na fotkách to nevypadá špatně.;-)

Tématické fráze:
hovězí srdce, hovězí srdce vařené, hovězí srdce cena, vařené hovězí srdce, vařené srdce, hovezi srdce recepty, hovězí na paprikach, hovězí srdce recept, vepřove srdce s těstovinama, vepřové srdce na paprice, vareni hovezi srdce, hovězí plátky na paprice, recepty z hovězího srdce, recepty na hovezi srdce, nejlepsi hovezi srdce, recepty hovězí srdce, veprove srdce dietni, jaká je nejlepší hovězí svickova cerstve maso, hovezi pečene na paprikach, cena hoveziho srdce

Suroviny:
srdce hovězí, protlak rajčatový, cibule, olej, paprika čerstvá červená, mouka hladká, sůl, pepř, koření kari, koření nové koření

Přidat fotografie receptu