Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lubošův vynález

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marcii

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 449 kJ /
3 214 kcal
Bílkoviny108,25 g
Tuky258,90 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 821 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,65 g
Sacharidy103,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Krok 2: Oloupané syrové brambory nakrájíme na kostičky. Krok 3: Na přiměřeně velký pekáček dáme plátky másla, potom vrstvu nakrájených brambor, dále vsypeme osmahnuté maso, na ně vyklopíme obsah nakládané zeleniny i se šťávou( větší kousky pokrájíme) a dosypeme zbylé brambory. Krok 4: Navrch dáme ještě pár plátků másla a vložíme do trouby Krok 5: .Když brambory začnou růžovět, zalijeme směs šlehačkou, promícháme a dopékáme ještě 5-7 min.

Zveřejněno 25. 10. 2009

Poznámka autorky Marcii

Zdroj:Kuchařka-nejlepší recepry

V původním receptu je uvedeno, že se směs zapéká zabalená v alobalu na pekáčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lubošův vynález

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOQ0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lubošův vynález

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOQ0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Marcii, moc pěkně popsaný a nafocený postup. I ten nejnešikovnější kuchtík to musí zvládnout. Navíc je to dobrota.

Moncik1984 11. 1. 2010 20:12
Nase teta ho dela, a je to vynikajici!! ;-)

:yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
recepry, nakladane hovezi maso, recepry.cz, nakládané hovězí, dančí plátky, nakládaná zelenina recepty, lubosovo pekacek, nakladana zelenina recept, recepry cz, hovězí maso se šťávou, recepry pomazanky, hovězí maso s nakládanou zeleninou, recepry z brokolice, nove recepry, skvělé recepty na dančí maso, lubošovo maso, recepry z hoveziho masa, hovězí maso nakládané, vánoční salát recept, recepry na hovězí maso

Suroviny:
maso hovězí, moravanka, brambory, máslo, smetana ke šlehání, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu