Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový řízek v jablkovém těstíčku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy záleí na tom, jak vám jde práce rychle

záleí na tom, jak vám jde práce rychle

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 171 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny123,19 g
Tuky31,22 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 700 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy101,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra nakrájíme na řízky, naklepeme a jemně opepříme. Vejce dobře rozšleháme vidličkou a nakonec přidáme na hrubé nudličky nastrouhaná oloupaná jablka. Krok 2: V těstíčku řízky obalíme a smažíme na rozpáleném oleji. Zdobíme plátkem citronu.

Zveřejněno 20. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme s bramborovou kaší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový řízek v jablkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KGG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový řízek v jablkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KGG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Dobré, jen jsem nevěděl co se skořicí a vínem, asi se to mělo přidat do toho vajíčka s jablky.

Odzkoušeno. Je to bezva kombinace - výborné chuti. Jasně sůl musí být. Trochu piplačka z obalem, ale stoji to zato.

Není zde vůbec uvedená sůl, ale je rozhodně potřeba. Játra je sladká a jablka také, takže po usmažení dosolit. Jinak velice dobrý nápad a já plusuji!:yes:

Tématické fráze:
játrové řízky, játrový gulaš, kachni jatra recept, kachní játra recepty, obalovaná játra, řízek z jater, řízek, řízky z jater, zabijačková polévka bílá, recepty kachní játra, smažená kachní játra, kachní jatra, obalované játra, obalovaná kachní játra, obalovaná kuřecí játra, kuřecí játra jako řízek, recepty z kachních játer, obalovaná smažená játra, řízky z kachních jater, smažený řízek z jater

Suroviny:
játra vepřová, jablko, víno bílé, mouka hladká, vejce, olej, citron, skořice mletá, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu