Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 802 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,91 g |
Tuky | 171,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 6,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Moje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 3 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 13 hodinami
Jidášky
Přidáno před 14 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 2 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 2 hodinami
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 3 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 4 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 4 hodinami
Tématické fráze:
remulada na ryby,
remulada na ryby,
domácí remuláda,
smetanová marináda na maso,
křenová remuláda,
ryby v remuládě,
marináda na ryby,
marináda z majonézy,
gremuláda,
koprová remuláda,
remunáda,
jak se dělá remuláda,
marináda na kance,
kyselé ryby v remuládě,
marinada ze smetany,
remoláda,
jak se dela domaci remulada,
ryby v remuládě recept,
remuláda k rybě,
remulada-recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana sladká,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
cukr,
pepř mletý,
okurky sterilované
Komentáře (2)