Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 802 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,91 g |
Tuky | 171,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 6,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Moje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 9 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 10 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 55 minutami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 5 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 6 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 6 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 7 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 8 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 9 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 10 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 11 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
remulada na ryby,
remulada na ryby,
domácí remuláda,
smetanová marináda na maso,
křenová remuláda,
ryby v remuládě,
marináda na ryby,
marináda z majonézy,
gremuláda,
koprová remuláda,
remunáda,
jak se dělá remuláda,
marináda na kance,
kyselé ryby v remuládě,
marinada ze smetany,
remoláda,
jak se dela domaci remulada,
ryby v remuládě recept,
remuláda k rybě,
remulada-recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana sladká,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
cukr,
pepř mletý,
okurky sterilované
Komentáře (2)