Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehno "Gyulai"

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 206 kJ /
288 kcal
Bílkoviny30,80 g
Tuky15,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,40 g
Sacharidy6,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Klobásu omyjem, nechám stáť - potom sa dá lepšie ošúpať. Ošúpanú rozdelím na 4 časti - po dĺžke i šírke. Krok 2: Stehná vykostím, osolím, okorením a potriem cesnakom a horčicou. Krok 3: Namiesto kosti umiestnim do mäsa klobásu. Každé stehno zabalím do alobalu, dám na cca 30 min. piecť, potom rozbalím a dopečiem.

Zveřejněno 10. 11. 2009

Poznámka autora magdalenka

Obyčajne konzumujeme s rôzne upravenými zemiakmi, posledne to bola lepenice.

Recept som získala na návšteve, ďalší pôvod neznámy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehno "Gyulai"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BNn2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehno "Gyulai"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BNn2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Zdenka1:Je mi cťou, že si vyskúšala môj recept a že vám chutilo!

Hezký recept:-p+11:yes:a v kabátku od Mirči vypadá nádherně:-K:yes:

Posílám bodík:yes:, moc jsme si pochutnali:-p. Maso jsem místo hořčice potřela křenem. Pod závitky jsem přidala omáčku z cukety a papriky. Skvělé:yes:
http://www.toprecepty.cz/recept/2346-omacka-z-cuke...

Jé, no to je perfektní. Odpoledne jsem vyhodila z mražáku stehna a že ráno uvidím.Čabajku mám doma pořád, tak mám po problému.Dík za připomenutí.Vtip je v tom, že naši hoši nepovažují kuře za maso, ale když je plné takových přísad, zcela to mění situaci.

hmm... mňam :-)vypadá to skvěle... musím určo skusit, moje rodinka takovýhle jídla prostě miluje. Nejradši sou když zkouším něco novýho :-D

Tak tohle udelam mangelovi k nejake specialni prilezitosti, to on muze... :yes:

Mirčo :-) - jsi šikula :yes::yes:. Magdalenka už ode mně bodík má ;-)

Teď honem nevím, koho pochválit - Magdalenku za recept (to už jsem určitě udělala, anžto ho mám v oblíbených), nebo Mirču za krásné ztvárnění...:-? Každopádně se mi líbí oboje, připravím brzy a mým tichounkým přáním je, aby Mirča někdy v blízké či vzdálené budoucnosti uvařila podle některého z mnou vložených receptů... To by se mi líbilo, moc...:-8

Mirka, ty si perfektná! Že vraj - moc děkujeme za dnešní večeři-
veď si to varila ty! A máš to také krásne, že som vedľa z toho, ja sa na vami vyfotené "moje" jedlá teraz pozerám úplne ináč! U mňa vyzerali tak obyčajne!
A daj za mňa pusu svojmu miláčkovi, je zlatý!!!(Snáď mi dovolíš?)

Iljušo:-D:-D,tak alespoň bude mít Magdalenka:-) fotečky na výběr;-):-)).A díky:-8.

:-D:-DMirko - krásné - tentokrát jsi mi ten receptík (fotečku) vyfoukla ty (jak já tobě bábovku z čer. vína:-))). Manžel se tu směje, že už se mi chystal na tu klobásku, no má smůlu, udělám to zítra k obědu :-D:-D

Magdalenko:-),moc děkujeme za dnešní večeři:-K.Použila jsem maďarskou pikantní klobásu a mazala jsem obyčejnou hořčicí.Taky jsem dala o stroužek česneku navíc,ale až do konečné šťávičky(pro vůni) a zahustila jsem moučným máslem;-).Opět jsme si na tvém jídle neskutečně pochutnali:-p-můj muž to ohodnotil slovy "mělas to výborný,mámo";-):-D-a tak posílám nejen velmi zaslouženou boďku č.4,ale i pár foteček a ostatním kuchařinkám a kuchařům můžu rcp. jen doporučit;-):-).Poslední fotka je pochvalou mého muže na tuto mňamku-neboj smažu jí-to jen aby jsi měla představu jak chutnalo:-p;-).

Zdeny, som rada...

Tak jsme to těm našim strávníkům uvařili a jenom se po nich zaprášilo :-p . Díky za inspiraci a dávám bodík:yes:

Magdalenko:-),škoda že jsi svůj rcp.nedala už včera ráno;-(,včera jsem potřebovala na rychlovku udělat něco se stehny a nic neobvyklého mě nenapadlo:-S.Tak toto šupu do oblíbených a zkusím:-p-klobásku jsme si dneska koupili-ovšem není to Gyulai:-(-tak nevím jestli to bude ono;-(.

VYPADÁ TO VELICE SLIBNĚ , CO NEJDŘÍV TO DÁME NA JÍDELNÍ LÍSTEK NA ZKOUŠKU PRO NAŠE HOSTY . PAK DÁM VĚDĚT

Paprička, stehná idú vykostiť jednoducho a rýchlo, alebo zo mňa hovorí dlhoročná prax? Celé kura už vykosťujem tiež bez problémov, ale trvalo mi to dosť dlho, kým som sa to naučila...

:-p:yes::yes: kuřátka my můžeme:yes:

Musí to být dobrota, ale to vykošťování :-8:-8. :yes: ;-)

Tématické fráze:
jak udelat kureci stehna, kuřecí stehna, varena kureci stehna, co udělat z kuřecich stehen, vařené kuřecí stehno, kureci stehno, vařené kuřecí stehna, co udělat s kurecich stehen, kuřecí stehna na rychlo, recept na kuřecí stehna, jak udělat kuřecí stehno, kuřecí stehna recept, gyulai klobásy recept, klobása gyulai, co se da udelat s kurecich stehen, kureci stehno recepty, kuřecí staehna jak je udělat?, kuřecí stehna vařená, kureci stehno varene, recept kuřecí stehno

Suroviny:
stehno kuřecí, klobása, sůl, pepř, česnek, hořčice

Přidat fotografie receptu