Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh plněný libečkem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha si osolíme i zvnitřku, posypeme kořením na ryby, naplníme libečkem, okořeníme grilovacím kořením a kmínem. Obalíme v hladké mouce a na mírném plameni smažíme na másle z obou stran do zrůžovění mouky.

Zveřejněno 12. 11. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Můj dnešní oběd, můj nápad. Vynikající!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh plněný libečkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLM8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh plněný libečkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLM8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

:yes:...už aj viem, čo je to "libeček", iba ten kapor chýba...ale plusový bodeček dávam...nemá to chybu, ja dokonce už aj cítim na jazyku jeho chuť!!!! :-p - rišo

Kurnik, pstruha miluju:-* Ten vypadá velice jedle. Dělám stejně, akorát plním petrželkou. Bodík letí a libeček mám v mrazáku:-))

Jendo1, libeček bude asi v mrazáku:-O, jinak živej:-D libeček už není;-):-D, recept je známý - viz podobné recepty:-!:yes:

Jendo, z truhlíku na okně.;-) Mám ho taky kupu v mražáku:-))

Jani, tak to už byl sedmý bodík, Anetka byla rychlejší;-).

Jani, to bude super voňavý recept:-p. Zajímalo by mě, odkud teď máš libeček, když já už se těším na jaro, až mi na zahrádce opět vyroste. Posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Rybičku Jani máme rádi, vyzkouším:yes:
Bodík:yes:

:-):yes:

Jani, pstroužek mňamózní a s tím libečkem hmmmm ňam. Letí ti ode mne bodík:yes:

Iljuso, já jsem si dnes zapoměla koupit brambory, tak jsem to měla se zeleninou a tak jsem si dovolila i kousek toho másla. Jinak je to jen lžička oleje.;-)

hmm, moc pěkné :yes: Jani, příště do trouby, ušetřila by si kilojouly :-D

Janatko, výborná je i hlíva nebo žampiony;-)Můj muž bylinky akceptuje skoro všechny, ovšem kromě libečku, k tomu má odpor:-8:-))

janatka, třeba houby?:-)):-D, asi ne, no, řekla bych, že klidně nic. Pstruh sám o sobě je vynikající jen na másle. Libeček jsme kdysi dávali do grilovaných makrel a bylo to dobré, ale v tom pstruhovi to fakt nemá chybu. Samozřejmě jen pro ty, co jej mají rádi, například spagetka:-)):-D, ta by snad mohla libeček i v žemlovce:-D:-))

No jo zase něco na chuťové buňky,ale spíše jen moje.Manžel moc takto bylinky nechce:-S,co bych mohla dát místo toho??

Tématické fráze:
pstruh recepty, recepty s libečkem, pstruh libeček, recepty pstruh, pstruh na grilu s libečkem, plněný pstruh, pstruh s libeček, recept na grilování pstruha, ryba s libečkem, pstruh, pstruh na grilu libeček, libeček, pstruh plněný, pstruh s libečkem na grilu, grilovaný pstruh libeček, pstruh recepty na bylinkách, libeček recept, libeček ryby, pstruh recepty bylinky, recept na grilovani pstruhu

Suroviny:
pstruh, sůl, kmín celý, koření na ryby, koření grilovací, mouka hladká, libeček, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu