Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 319 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,59 g |
Tuky | 0,18 g |
Vláknina | 2,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Formanský dlabanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWMO
Moje poznámka
Formanský dlabanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWMO
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
vervla před 22 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 12 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 17 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 18 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 18 hodinami
Tématické fráze:
formanský guláš,
formansky veprovy platek,
formanský plátek,
formanský kotlet,
formanská směs na pivě,
formanský fazolový guláš,
formansky veprovy gulas,
vepřový dlabanec,
formansky kureci platek,
formanská směs na pivu,
recept na formanský vepřový plátek,
formansky kureci platek,
recept na formanský guláš,
formanska smes recept,
formanska smes,
formanska masova smes,
formansky talir,
formansky guláš recept,
formanský bůček,
formantsky plátek
Suroviny:
kotleta vepřová,
lusky fazolové,
kečup sladký,
česnek,
vegeta,
máslo,
olej,
pepř,
sůl,
křen,
tatarská omáčka
Komentáře (9)