Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie727 kJ /
174 kcal
Bílkoviny2,20 g
Tuky0,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,35 g
Sacharidy35,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pivo, sójovou omáčku, med a chilli omáčku ušleháme metličkou dohladka. Do marinády vložíme naklepané a nasolené plátky masa a tymián. Uložíme do ledničky a necháme naložené přes noc. Krok 2: V pánvi rozpálíme olivový olej, maso vyndáme z marinády, osušíme ho a zprudka dohněda opečeme z obou stran. Opékáme asi 10 minut, poté přilijeme zbylou marinádu, ztlumíme teplotu a pod pokličkou dalších 10 minut dodusíme.

Zveřejněno 15. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VA5B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VA5B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Eli;-)díky za príma oběd:-pDělala jsem sice z krkovičky,ale moc nám chutnalo:-*+10 bodík a méň zdařilou fotku posílám:-8

Yummy! :yes: Nestihala jsem marinovat, tak jsem prvni varku nechala v marinade jen 10minut a stejne to bylo vonavoucke a vynikajici. Ted pockam, jaka bude varka cislo dve:) A mrknu na patatas, ty taky vypadaji lahodne.
Diky za recept, osmy bodik.

Bibi :-), jasně, že to jsou tvoje Patates, jen jsem napsala "rozmarýnové", abych vyjádřila tu kombinaci bylinek, které jsme měli v poledne na talíři...:-);-)
K tvému receptu "Řecké patates" jsem přidala komentář a fotky, tak tam jukni!!
:-K

Eli, krásný voňavý recept:-p:-p a standardně krásné fotky:yes:. Posílám sedmý bodík:-). :-!:-)):yes::yes::-K

Eli, nejen, že to na obrázku vypadá nádherně, ale musí to být i dobré:-p Nejdřív jsem si myslela, že ta příloha jsou Patates a jak píšeš tady, tak nee;-)Zaručenej bodík ti letí:yes:

Díky za body :-K. My jsme dnes měli takový bylinkový oběd ;-) - Bibinčiny rozmarýnové brambory, tymiánové maso a koprové fazolky - ale kupodivu se to nijak netlouklo, řekla bych, že naopak. :-)

:-p:yes:+4.

Elizo:-)za tymiánovou mňamku a krásné fotečky ti posílám boďku;-)-a to prosím můžu,protože kombinace maso,pivo,tymián mi je chuťově blízká:-p;-).

:yes:;-)

Dobrý recept, hezké fotky. S pivem a medem už jsem něco dělala a dopadlo to na výbornou.;-)

Tématické fráze:
vepřové plátky, naložené vepřové plátky, marinada s tymianem, vepřová kýta s tymianem, vepřové plátky recepty, marináda tymian, veprove platky s tymianem, tymianova marinada, vepřové plátky naložené, tymianove maso, vepřový plátek v marinádě, medová marináda s rozmarýnem a tymiánem, marináda na vepřovou krkovičku s pivem, marináda vepřová kýta s medem na pivě, marináda na vepřovou kýtu, marinády na grilování plátků z vepřové kýty, marináda z tymianu, recepty na omáčky z vepřového masa, vepřové maso omáčky recepty, vepřova kýta na pive s medem

Suroviny:
kýta vepřová, pivo světlé, med, omáčka sojová, omáčka chilli, tymián čerstvý, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu