Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborný cheesecake s malinami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

meginka

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: pro 4 osoby

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 513 kJ /
4 425 kcal
Bílkoviny231,57 g
Tuky243,91 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 5,16 g
Sůl11,08 g
Sacharidy316,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslem vymažeme zhruba dortovou formu a poté vyložíte i pečícím papírem,tak, aby okraje přesahoval o 2 cm. Krok 2: Sušenky Koka nechte v sáčku a paličkou na maso roztlučte na hrubší směs. K této směsi pak přidejte máslo a důkladně promíchejte ve hmotu. Tu dejte na dno formy a dejte 20 minut chladit do chladničky. Krok 3: Troubu předehřejte na 170°C. Pomocí metly našlehejte v míse smetanový sýr s cukrem, poté ke směsi přidejte vajíčka, maliny a také bílou čokoládu. Přendejte do formy na hmotu a rovnoměrně rozetřete. Krok 4: Pečte 45-50 minut a vychlaďte na pokojovou teplotu. Nakrájejte a podávejte s čerstvými malinami.

Zveřejněno 16. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výborný cheesecake s malinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p89X

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výborný cheesecake s malinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p89X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Pane bože - nevím, proč píšeš, že cheescake je cheescakem proto, že je z tvarohu, když tvaroh není chees? Jinak teda ten koláč vypadá nádherně :yes:

Dnes jsem dělala z podobného receptu, do náplně jsem dala tvaroh a žervé. Jediný rozdíl byl asi pouze v tom, že jsem nedávala 3 vejce a žloutek, ale 6 vajec. To bude možná rada pro ty, co jim cheesecake nechce ztuhnout. Mě ztuhnul již při pečení. Nevím, ale jestli neztuhl moc, uvidíme po vychlazení v lednici...:-))

chocolate 10. 3. 2011 16:23
Naopak, cheesecake je z čerstvého smetanového sýru (což není taveňák).Tvaroh se používá z nouze.

Pane bože 10. 3. 2011 16:20
Cheesecake má být s tvarohem proto se jmenuje cheeesecake a s žádným hnusným tavenákem a navíc tam má bát mascarpone

Lusinda79 - akorát, že to je balení jen po 125 g (takže to vyjde docela draho), když jich potřebuješ 6 :-O

Jani, nejsem autor, ale v USA dávají do cheesecake Philadelphia cheese(u nás v Bille nebo Tescu), lze ho nahradit sýrem typu Buko, Žervé nebo Lučina(ale ta je hodně suchá).U nás v Bille stojí Philadelphia asi 30Kč/200g ve vaničce.

Myslím, že už jsem to někde četla.:-)

No, ten sýr bych ocenila taky upřesnit. Je myšleno tvarohový nějaký?

a cokoladu prosim nahazet na kosticky nebo rozpustit? dekuji :)

meginko, můžeš, prosím, upřesnit, co je smetanový sýr ? Jaký jsi použila ?:-)

Tématické fráze:
cheesecake recept z philadephia, cheesecake s tvarohem, chess cake recept, chess cake, cheescake s malinami, maliny cheescake, cheescake s tvarohem, cheesecake, malinovy cheesecake, malinovy cheesecake recept, chesscake, tvarohový cheesecake s malinami, malinový cheescake, chessecake, cheesecake recept, chesse cake, recept na malinový cheesecake, malinový cheesecake z tvarohu, výborný cheescake, cheesecake recept philadelphia

Suroviny:
sušenky koka, máslo, sýr smetanový, cukr krupice, vejce, maliny, čokoláda bílá

Přidat fotografie receptu