Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,40 g |
| Tuky | 84,53 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček si vymázneme olejem (sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny.
Krok 2: V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata, tymián, pepř, nové koření, bobkové listy, osolíme a chvíli podusíme.
Krok 3: Pak přendáme do pekáčku na anglickou slaninu, na něj si vyskládáme uzené maso nakrájené na plátky, malinko ho posypeme pepřem, můžeme přidat pivo a dáme odkryté zapéct, až bude maso hezky dohněda.
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Moje poznámka
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 3 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 24 minutami
Těsto na pizzu
[email protected] před 1 hodinou
Tvarohová pizza
veronika_straka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
ivanc před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 2 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 2 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Tématické fráze:
kyselé zelí recept,
kyselé zelí,
jak uvarit zeli,
uzene na zeli,
uzene v zeli,
jak uvařit kyselé zelí,
kysele zeli recepty,
kyselé zelí s uzeným,
kyselé zelí nejlepší recepty,
uzené zelí,
uzené a zelí,
pikantní zelí,
kyselé zelí a uzeným,
uzená žebra na zelí,
recept na kyselé zelí,
jak správně uvařit kyselé zelí,
moravské uzené maso,
recept kysele zeli,
zelí kyselé,
zelí uzené
Suroviny:
uzené moravské,
slanina anglická,
zelí kysané,
rajče,
cibule,
bobkový list,
tymián,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl,
olej,
pivo světlé
Komentáře (39)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne