Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ6y
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ6y
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 12 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybízová omáčka k masu,
omáčka ke zverine,
omáčky ke zvěřině,
pikantní omáčky k pečenému masu,
pikantní omáčka,
pikantní švestková omáčka,
malinová omáčka,
rybízová omáčka ke zvěřině,
malinová omáčka k masu,
švestková omáčka ke zvěřině,
švestková omáčka k masu,
rybízová omáčka,
pikantní švestková omáčka k masu,
černá omáčka,
černá omáčka k masu,
pikantní rybízová omáčka,
studené omáčky ke zvěřině,
pikantní omáčky,
omáčka k zvěřině,
svestkova omacka zverina
Suroviny:
marmeláda malinová,
marmeláda rybízová,
hořčice plnotučná,
jalovec,
víno červené,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (5)