Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Merylas Merylas

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 706 kJ /
647 kcal
Bílkoviny57,88 g
Tuky22,05 g
Vláknina4,05 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy52,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vanilkové cappuccino zalijeme horkou vodou nebo mlékem, zamícháme a necháme zchladnout. Pak do něj zašleháme práškovou želatinu a necháme ji nabobtnat, trvá to cca 10 - 15 minut. Pak za stálého míchání zahříváme až se želatina rozpustí. Nepřekračujeme teplotu 50 - 55°C, k rozpuštění želatiny je tato teplota dostatečná, stačí i nižší. Opět necháme trochu prochladnout. Krok 2: Ušleháme si vanilkový šlehačkový dezert a taky si prošleháme tvaroh s cukrem, přidáme do něj rozpuštěnou želatinu a nakonec už lehce vmícháme připravený šlehačkový dezert. Krok 3: Formu na nepečené moučníky velmi lehce vymažeme olejem, vlijeme část hmoty, rozložíme piškoty dvou barev, nakrájené banány a různě vše vrstvíme dle své fantazie. Krok 4: Dáme do chladničky pořádně ztuhnout, nejlépe do druhého dne. Krok 5: Opatrně vyklopíme, nakrájíme na řezy a na talíři dozdobíme šlehačkou, strouhanou čokoládou, toppingem a podobně.

Kdo nemá tuto formu, tak připraví v dortové a krájí na řezy.

Zveřejněno 5. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8q2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8q2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

Vypadá toc pěkně,tu formu mám,ale co to je vanil.ělehačkový dezer?Děkuji za odpověď.:-)

Ty jo nádhera!!! Luxus, to musím udělat!!!! :-p

Děkuji za milé komentáře:-K Aničko, já si myslím, že se nemáš čeho bát, opravdu;-) Taky jsem se bála začít se želatinou, byly i nějaké neúspěchy, ale časem si už budeš jistější a určitě se bude dařit;-):-K

:yes:Chutné a krásné:yes:;-)ale já si na toto netroufnu:-8ukládám si a posílám+15:yes:

jéééjda,to je perfekto...:yes::-K+14:yes::yes:

Maruško, to vypadá úžasně !!! :yes:+

Všem děkuji za pochvalu:-K

mňam:-p bodík

:-O:-p :yes:. Vypadá to na úúúžasnou mňamku. Cappuccinovou chuť moluji. Merylas, ty jsi odborník na vynikající amarouny. :-p Posílám 11 bodík. :yes:

:-p:yes:

Ukládám:yes: a posílám :yes: je to překrásne a v blízké době ochutnám.

Maruško, Ty si tu rodinku umíš hýčkat:yes::-):-p

Tak to je opravdu super!..Nádhera!:yes::yes::yes:10

Nádhera :yes:
Dal bych si, ale na tento recept si fakt netroufám :-(

Já někdy používám na tyto dorty silikonovou formu na bábovku.

Tématické fráze:
amaroun, chesecace, nepečený dezert, nepečené moučníky s tvarohem, tupperware amaroun, vajíčková tlačenka s tvarohem, amaroun tupperware, amarounová forma, chessecace, nepečený dosrt, nepečené dezerty, chezecace, vanilkovy dezert, capuccinovy dort, recept na amarouny, amarouny recept, vanilkovo kakaovy dezert, recept na chesecace, nepecene dezerty recepty, buchta s nepečeným tvarohem

Suroviny:
cappuccino, voda, želatina prášková, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, cukr vanilkový, dezert šlehačkový, mléko, banán, piškoty dětské, piškoty kakaové, olej

Přidat fotografie receptu