Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 929 kJ / 4 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,66 g |
Tuky | 154,70 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 652,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč s mandlemi a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7G4
Moje poznámka
Jablkový koláč s mandlemi a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7G4
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
co je riccota,
buchta s ricottou,
koláč s ricotou,
recepty s ricotou,
koláč s riccotou,
moučník s ricottou,
recepty s riccotou,
recepty z ricoty,
jablecny kolac s ricottou,
ricota,
koláč s rikotou,
ricota recepty,
moučník z ricotty,
riccota recepty,
ricotta dezert,
riccota,
koláč s rikottou,
recept s riccotou,
dezert s ricotou,
buchta s ricotou
Suroviny:
vejce,
cukr,
tuk,
sýr ricotta,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mandle mleté,
jablko,
skořice,
mouka polohrubá,
cukr,
mandle mleté,
máslo
Komentáře (2)