Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 561 kJ / 2 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
Tuky | 230,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 8,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Moje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 4 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 5 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Martinské rohlíčky
Fitulka před 49 minutami
Moravský vrabec
Fitulka před 52 minutami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 1 hodinou
Minutkové žampiony
Janet.P před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 4 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 4 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 6 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 7 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kapra,
nakládání kapra,
příprava kapra,
recepty na přípravu kapra,
jak udit kapra,
nakládání špeku na uzení,
jak naložit špek na uzení,
udime kapra,
jak nalozit spek,
kapr na uzení,
kapr na špeku,
jak na to uzený kapr,
kapr filety,
kapr recepty,
udit kapra,
recept na přípravu kapra,
jak udit špek,
nalozit kapra,
kapr příprava,
recepty z kapra
Suroviny:
filet z kapra,
slanina,
špek,
sádlo,
chléb,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
zázvor mletý,
koriandr,
česnek,
pečící papír
Komentáře (5)