Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna po italsku

Hodnocení receptu je 3,7 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

new dawn

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie135 kJ /
32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek utřený se solí smícháme se stejnou hromádkou šalvěje. Kachnu na tučných místech popícháme vidličkou, aby při pečení "pustila" sádlo. Krok 2: Pak buď celou nebo porce potřeme uvnitř i zvenčí připravenou směsí, podlijeme a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme nejdříve pod poklicí, aby změkla. Krok 3: Během pečení odebíráme vypečené sádlo, pak necháme nepřikryté zezlátnout. Podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.

Zveřejněno 18. 12. 2009

Poznámka autorky new dawn

Při této úpravě kačena ztratí svůj typický pach a je vynikající.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachna po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLlQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Kachna byla:-ppřidala jsem foto:yes:+3

Tématické fráze:
uprava kachny, kačena recept, pečení kačeny, recepty z kachny celé, recept kačena, kachna recepty, pečeme kachnu, kachna na šalvěji, pečení kachny, kachna uprava, uprava kačeny, recepty s kachny, peceme kacenu, ragů z kachny, kachna těstoviny, kachna v elektrické troubě, kachna pečení, kachna cesnek, top recepty kachna, kachny aby zmekla

Suroviny:
kachna, česnek, šalvěj

Přidat fotografie receptu