Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLlQ
Nejnovější recepty
Čertovská roláda
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Pečený kapr s celerovými hranolky
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová polévka s mrkví, brokolicí a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Brownies z pánve
Přidáno před 22 hodinami
Kefírová bábovka s hroznovým vínem
Přidáno 17. 11. 2024 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Reportáž: Jak vypadá Popeyes po roce? Ve všední den v době oběda je tady poloprázdno, překvapily vyšší ceny
Nejlepší kokosová kolečka se rozplývají na jazyku. Stačí jen několik ingrediencí a nezaměnitelná vůně Vánoc je tady
Připravte si včas formičky na pečení: Nové „vypalte” v troubě, staré zbavte zašlé špíny a rzi jednoduchým způsobem
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dopékané řízky
Zanluc před 1 hodinou
Španělské ptáčky z pomalého hrnce
Kuchta_Alca před 9 hodinami
Segedínský guláš
KuchtaMarek před 9 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Kuchta_Alca před 9 hodinami
Kuřecí copánky
Fitulka před 10 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Fitulka před 10 hodinami
Cibulová polévka
Fitulka před 11 hodinami
Vánoční cukroví
MartinaTina před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Sheila01 před 13 hodinami
Karbanátky
lunav1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
uprava kachny,
kačena recept,
pečení kačeny,
recepty z kachny celé,
recept kačena,
kachna recepty,
pečeme kachnu,
kachna na šalvěji,
pečení kachny,
kachna uprava,
uprava kačeny,
recepty s kachny,
peceme kacenu,
ragů z kachny,
kachna těstoviny,
kachna v elektrické troubě,
kachna pečení,
kachna cesnek,
top recepty kachna,
kachny aby zmekla
Suroviny:
kachna,
česnek,
šalvěj
Komentáře (1)