Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 547 kJ / 2 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,69 g |
Tuky | 204,66 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 60,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOn9
Moje poznámka
Vinná klobása na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOn9
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 1 hodinou
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 6 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 12 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 48 minutami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 2 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 2 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 3 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 3 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása recept,
vinná klobása,
úprava vinné klobásy,
vinná klobása recepty,
vina klobasa,
klobásy na pive,
recepty z vinne klobasy,
klobásy na pivu,
recept vinná klobása,
recepty vinná klobása,
klobása na pivu,
vinná klobása na pánvi,
vinné klobásy,
klobása na pivě,
vinná klobása úprava,
vinná klobása příprava,
uprava vinných klobás,
vinné klobásky,
klobása,
viná vinná klobása
Suroviny:
klobása vinná,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
pivo černé,
rajče cherry,
sůl,
pepř
Komentáře (19)