Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása na pivě

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jana73

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 547 kJ /
2 521 kcal
Bílkoviny92,69 g
Tuky204,66 g
Vláknina13,96 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,00 g
Sacharidy60,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z vinné klobásy uděláme kratší klobásky a to tak, že otáčíme několikrát ve stejném směru a poté odstřihneme (z toho jsem měla trochu strach, ale bylo to v pohodě). Krok 2: Každou klobásku omotáme slaninou a opečeme na pánvi. Přendáme do zapékací misky a v pánvi osmažíme cibuli, česnek, rajčatový protlak a pivo. Přidáme rajčata, sůl a pepř. Krok 3: Směs nalijeme na klobásky a zapékáme asi 15 minut na 200°C. Jako příloha je nejlepší čerstvé pečivo.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 20. 12. 2009

Poznámka autora jana73

Podle časopisu Gurmán.

Dělala jsem pro návštěvu a všichni si moc pochvalovali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOn9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOn9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zajímavý recept, určitě vyzkouším.

Dnes uvařeno a výborné přidala jsem žampiony a moc moc chutnalo:-K
Pár fotek jsem si dovolila přidat :-)

Blansch :-K děkuji a jsem moc ráda, že chutnalo :-)

Naprostá dobrota;-)Přítel si papáníčko nemohl vynachválit.Jen jsem přidala žampionky, lžíci hořčice a trošku sojovky:-))Posílám bodíka:yes:

kucerova45 :-K jsem ráda, že vám chutnalo :-)

Ukládám do oblíbených - vinnou klobásu mám moc ráda :yes::yes::yes:

Výbornej receptík, dělala jsem ho na silvestra a všem moc chutnalo.;-)Posílám bodík.:-K

k.radulka:-K , jsem moc ráda , že chutnalo a děkuji za fotku:-)

moc moc dobrá :-p:-p fakt doporučuju a já jsem předem nesmažila, šoupla jsem je do trouby syrové, jen obalené a naložené:yes::-D:-D

Jirko a Jano, jsem moc ráda, že vám chutnalo:-):-):-)

Jirka a Jana 1. 1. 2010 17:03
Po všech komentářích co jsme tu přečetli jsme se rozhodli si tento recept opravdu udělat a dát komentář z první ruky...vše jsme udělali podle receptu a dopadlo to velmi dobře...celé rodině moc chutnalo..vřele doporučujem:yes::-))

Také se mě to líbí.:yes:

Děkuji moc všem za body:-)

Já teda vinnou klobásu mám moc ráda, ale je jich hodně druhů a každá jiná a je to o tom, natrefit na tu nejlepší. Tahle úprava je ale hodně zajímavá!:-p:yes:

Senzační obměna, já tedy vinné klobásy nemusím, zbytek rodiny ano a tohle se mi jeví hoodně jedlé :-p:yes:

Tématické fráze:
vinná klobása recept, vinná klobása, úprava vinné klobásy, vinná klobása recepty, vina klobasa, klobásy na pive, recepty z vinne klobasy, klobásy na pivu, recept vinná klobása, recepty vinná klobása, klobása na pivu, vinná klobása na pánvi, vinné klobásy, klobása na pivě, vinná klobása úprava, vinná klobása příprava, uprava vinných klobás, vinné klobásky, klobása, viná vinná klobása

Suroviny:
klobása vinná, slanina anglická, cibule, česnek, protlak rajčatový, pivo černé, rajče cherry, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu