Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivá kotleta na pomerančích

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Scarlet-pl Scarlet-pl

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 222 kJ /
770 kcal
Bílkoviny111,50 g
Tuky20,40 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy34,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, posypeme pálivou paprikou, poprášíme hladkou moukou a pečeme na horkém oleji z obou stran cca 4minutky. Krok 2: Potom vložíme plátky oloupaných a omytých pomerančů, každou kotletu potřeme plnější lžící kečupu a ještě chvilku podusíme do měkka. Krok 3: Na talíři ozdobíme plátky masa opečenými pomerančí a pokapeme výpekem.

Zveřejněno 27. 12. 2009

Poznámka autorky Scarlet-pl

Příloha: rýže, smažené hranolky nebo krokety, zeleninová obloha nebo tomatový salát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ohnivá kotleta na pomerančích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVvM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ohnivá kotleta na pomerančích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVvM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Děkuji za skvělý recept, dnes jsem to vařil doma a všem moc chutnalo, kombinace kečupu a pomeranče je vážně zajímavá ;-)

Hanko:-) máš moc jedlé fotečky:-p a tak já už jen přidávám boďku;-).

Taky se mi to moc nezdálo, tak jsem vyzkoušela jen jednu kotletu pro manžela,/ ten sní všechno/ a byla jsem mile překvapená. Mělo to příjemnou, sladkokyselou, trochu pálivou chuť a s ananasem by to asi bylo moc sladké. Příště udělám z většího množství kotlet a musím si dát pozor, pomeranč se trochu rozvařil:-(Lucko, tak dík za recept, přikládám fotky a posílám bodík:yes: +

děkuji za bodíky je to přímo z kuchařské knihy...poprvé jsem s tímto receptem měla problem špatně jsem oloupala pomeranč a jak známo při tepelném zpracování nám na něm ta bíá šlupečka zhořkne....no jídlo se přebylo jinými chutěmi a dalo se to jíst podruhé už jsem byla preciznější a jídlo nám chutnalo....možná by to bylo ale nejlepší s ananasem ten jen tak nezhořkne:-D

Také by mne nenapadla tato kombinace, ale láká mne to vyzkoušet. Může to být opravdu zajímavá chuť. Za tip dávám bodík:yes:2.

Nevím ale mě tam ten kečup moc nesedí, ale co třeba pasírovaná rajčata :-?, s těmi pomeranči to nemusí být zlé, i když já bych možná zkusila ... no a ted nevím jak se to jmenuje - kombinace grepu a pomeranče - pomelo?

Kotlety máme také rádi, ale kombinovat kečup s pomeranči by mě tedy nenapadlo. Škoda, že není foto... Napoví...;-):-D

Hodně zajímavý recept a kotlety jsou mé oblíbené masíčko:-p:yes:

Tématické fráze:
kotleta na pomerančích, kotlety na pomerančích, kotleta s ananasem, vepřová kotleta na pomerančích, kotlety na pomeranči, kotleta na pomeranči, veprové maso na pomerančích, veprová kotleta s pomerančem, krůtí na pomerančích, kotleta, gratinované pomeranče, pomeranc zhorkne, kanci na pomerancich, kuřecí masi na pomerančích, vepřové na pomerančích recept, vepřová kotleta na pomeranči, recepty kotleta na kečupu, ohniv= maso, plátky masa na pomeranči, na pomerančích

Suroviny:
kotleta vepřová, sůl, koření chilli, mouka hladká, olej, pomeranče, kečup sladký

Přidat fotografie receptu