Postup přípravy
Krok 1: Na delší proužky nakrájené maso promícháme s prolisovaným česnekem, pepřovým kořením a olivovým olejem. Necháme v ledničce minimálně 24 hodin uležet.
Krok 2: Vezmeme z každého druhu masa jeden kus, z jedné strany sepneme párátkem, spleteme cop a druhý konec taky sepneme párátkem.
Krok 3: Na kostičky nakrájený domácí špek dáme vyškvařit, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, lehce zarestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na půlcéčka, necháme zesklovatět, vložíme na větší kusy nakrájenou hlívu, okmínujeme a pod pokličkou dusíme.
Krok 4: V pánvi rozehřejeme olej a copy zhruba 4 minuty z každé strany opékáme.
Krok 5: Copy solíme až na talíři. Podáváme s dušenou hlívou a česnekovými bramborami.
Zveřejněno 30. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojbarevný cop
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k805
Moje poznámka
Trojbarevný cop
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k805
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 9 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 5 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 5 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 5 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
cop,
cibulový cop,
cop z cibule,
druhy copů,
jak udělat cop,
recepty z hlívy ústřičné,
česnekový cop návod,
top cop,
kuřecí cop,
recept na zpracování česneku,
recepty cop,
cibulovy cop navod,
návod na česnekový cop,
masovy cop,
cop z česneku,
cop recept,
cop z česneku návod,
cop cibule,
trojbarevný cop,
kuřecí prsa po lucembursku
Suroviny:
svíčková hovězí,
panenka vepřová,
prsa kuřecí,
hlíva ústřičná,
slanina uzená,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
koření steakové pepřové,
olej olivový,
sůl,
olej
Komentáře (12)