Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kralik v italske omacce

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 308 kJ /
552 kcal
Bílkoviny17,33 g
Tuky1,15 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karlika naporcujem a jednotlive kusy obalim v polohrubej muke. Krok 2: Na rozpalenom oleji porcie opeciem a odlozim na teple miesto. Krok 3: Do zbytku oleja rozprazim nakrajanu slaninku a pridam nahrubo nakrajanu cibulu. Pridam nakrajany rapikaty zeler, a trochu talianskych byliniek...do vsetkeho vmiesam paradajkovy pretlak a nakoniec pridam nakrajane paradajky z konzervy. Krok 4: Do tejto omacky vlozim opecene porcie kralika, pridam bujon a cervene vino a dusim pod pokrievkou do zmaknutia. Krok 5: Ked je maso makke, prelisujem do omacky cesnak, pridam niekolko ciernych oliv a necham prevriet.
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.

Zveřejněno 13. 1. 2010

Poznámka autorky vybusna

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kralik v italske omacce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZm5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kralik v italske omacce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZm5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Děkuji za recept, moc jsme si pochutnali. :-K

:yes::yes:

Hned bych si zobla :yes:

Delam podobne, tak s klidnou dusi pridavam bodik:yes:6:yes:

Nádhera.Ukládám a posílám bodík:yes:

Králíky v jakýchkoliv omáčkách milujeme:-)) Je to krásně červené, samé zdravé věci:-p, česneku bych klidně dala i víc. Mńam!!:-p:yes::yes::yes:

Já špecle miluju k čemukoliv, dnes jsem vyloudila na Magdalence recepis na přílohové halušky.My je doma milujeme, rvu tam vejce a mléko..a jde to i jinak.

Já jsem zapomněla + odkliknout,:-8, ale už jsem to napravila;-)

Dooost dobrý receptík ... králíka miluju, ale jedl jsme jej naposledy asi před 20 - ti lety ...když je chovala naše babička :-) :yes: +2

lusi...uhm...specle...dosli nam makarony;-(

Tak to vypadá na véélikou dobrotu. Vlastně jsem ještě nikdy nejedla pečeného králíka v takové "středomořské" úpravě, vždy jen kuře a králíka v obyčejných kombinacích... jako česnek... špek... hořčice... kmín... majoránka... špenát...
Ale tahle receptura je docela výzva :yes:;-)
Moc pěkné. :-K

Máme rádi podobné omáčky, leč o králíky máme trochu nouzi..btw jako přílohu vidím špecle?

Skvělý recept, dávám do oblíbených a posílám velké +:yes::-)

Ježíšku, to je krása. Už je to uložené. :yes::yes::yes::-K

Tématické fráze:
italske recepty, kralik podle itala, králík recepty, kralik recept, pečené koleno podle polreicha, králík na dijonské hořčici od polreicha, kralik.cz, recepty z králíka, recepis pecene koleno, králík dle polraicha, recepis na brusinky z rybizu, recepisy s brokolicí, středomořský králík, recepty s kralikem, švestková omáčka od polraicha, recepis na králika, králík na dijonské hořčici podle polreicha, špecle s králíkem - recept, svestkova omacka podle polreicha, receptury špecle

Suroviny:
králík, cibule, česnek, slanina, protlak rajčatový, rajče, celer řapíkatý, víno červené, bujón, koření italské, olivy černé

Přidat fotografie receptu