Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 498 kJ / 2 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,51 g |
| Tuky | 245,17 g |
| Vláknina | 4,25 g |
| Cholesterol | 407 mg |
| Sodík | 8,54 g |
| Sůl | 21,41 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny z hájovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gv33
Moje poznámka
Těstoviny z hájovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gv33
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 18 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 21 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 16 minutami
Koňakové řezy
janatka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 2 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 10 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 11 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Tématické fráze:
kure z hajovny,
maso z hájovny,
vepřové maso z hájovny,
pa choi,
kuře z hájovny recept,
pa choi saláty,
pa choi recepty,
receptyzhajovny,
vepřové z hájovny,
těstoviny recepty,
omáčka z hájovny recept,
mražene houby s těstovinami,
zeleninovy salat z pa choi,
vepřové+maso+z+hájovny,
flicky a mrazene houby,
co je to maso z hajovny,
pa-choi recepty,
salát pa choi,
těstoviny z čerstvých hub,
kuře z hájovny s houbami
Suroviny:
těstoviny flíčky,
houby čerstvé,
slanina uzená,
cibule,
sádlo,
sůl,
kmín celý,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
masox hovězí,
sýr niva,
česnek
Komentáře (6)