Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Krutony ze starších rohlíků z horkovzdušné fritézy Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 10 min
Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 260 min
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 185 min
Kuřecí špalíčky na mrkvi a bramborách z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 210 min
Kuřecí steaky s opečenými brambory z horkovzdušné fritézy se smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 50 min
Vepřová krkovice z pomalého hrnce zavařená do zásoby Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 360 min
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 260 min
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 54 min
10 foto Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší