Limetkový cheesecake
Recept ještě nebyl hodnocenCheesecake je typickým americkým dezertem. Tradičně se smetanový dort peče, ale hned druhou nejoblíbenější variantou je ten nepečený, třeba se svěží chutí limetek. Tento…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 357 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 0,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cheesecake je typickým americkým dezertem. Tradičně se smetanový dort peče, ale hned druhou nejoblíbenější variantou je ten nepečený, třeba se svěží chutí limetek. Tento…
Špenát, zdroj síly i zelená brečka ze školní jídelny. Jak ho připravit, aby dobře chutnal i vypadal?
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma