Domácí punčová zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocenRozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu. Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu. Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem. …
Upečeme malý a velký korpus, posadíme asymetricky na sebe a pak už si jen hrajeme s čokoládou a marcipánem.
Prosejte mouku a škrob a pak rozřízněte vanilkový lusk a vyškrabte z něj dřeň. Potom ručním hnětačem promíchejte aroma, vanilkovou dřeň, moučkový cukr a máslo. Nakonec…
Oddělíme bílek od žloutku a vyšleháme jej se špetkou soli do polotuha. Přidáme cukr a došleháme do tuha. Přihodíme žloutek, aroma a ušleháme, dáme lžíci oleje a…
Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g moučkového cukru, 4 vejce, 4 lžíce horké vody, 1/2 sáčku kypřícího prášku. Pokud…
Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g moučkového cukru, 4 vejce, 4 lžíce horké vody, 1/2 sáčku kypřícího prášku. Pokud…
Korpus : vajíčka vyšľaháme s cukrom a vodou, pridáme soľ, múku a kypriaci prášok. Do tortovej formy dáme papier a nalejeme cesto a jahody ( bez šťavy) a dáme piecť. …
Nejdříve ušleháme z bílků tuhý sníh. V elektrickém šlehači ušleháme žloutky, moučkový cukr, rum. vodu a olej do hustého krému, do kterého přidáme 1/4 sněhu a rozšleháme…
Spojení křehkého lineckého těsta, punčové nádivky a čokoládové polevy, to je záruka dokonalé chuti. Vyzkoušejte tyto úžasné punčové rohlíčky, vypadají moc pěkně a určitě…
Pusinkové cukroví nemusí být nuda. Připravte si roztomilé vánoční stromečky, které ozdobí váš sváteční stůl. S trochou cukrářské šikovnosti vykouzlíte lahodné cukroví,…
Na obě těsta: Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, mouku s práškem do pečiva. V další míse vyšleháme bílky s druhou půlkou cukru, do které pak…
Punčové řezy jsou nám dobře známé. V tomto receptu je však najdeme v netradičním zpracování. Upečený piškot si nachystáme, obarvíme a postupně skládáme do formy tvaru…