Rýže s hlívou
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme dušenu rýži.Na oleji necháme přesáknout hořčičné semínko. Přidáme cibuli a česnek a opékáme, dokudnezesklovatí. Přidáme hrášek, všechnu zeleninu, očištěnou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 651 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,55 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravíme dušenu rýži.Na oleji necháme přesáknout hořčičné semínko. Přidáme cibuli a česnek a opékáme, dokudnezesklovatí. Přidáme hrášek, všechnu zeleninu, očištěnou a…
Recepty z románů: Ochutnejte dušené škeble, psí tlamy nebo žemličkový pudink
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále