Bramborové „kotlety“
Recept ještě nebyl hodnocenKotlety z bramborového těsta obaleného v těstíčku a strouhance osmažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme dušenou zeleninu, která je pestrá vzhledově i chutí. Servírujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kotlety z bramborového těsta obaleného v těstíčku a strouhance osmažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme dušenou zeleninu, která je pestrá vzhledově i chutí. Servírujeme…
Mrkev - měla jsem mraženou, zalijeme vodou, ale těsně pod povrch. Přidáme máslo, snítku tymiánu, víno a sůl. Dusíme na skus. Občas s hrncem potřeseme.Voda by se měla z…
Finská rybí polévka je plná masa a zeleniny a také dokonale krémová. Lahodné krémovosti polévky dosáhnete použitím smetany a žloutků. Věřte, že si opravdu pochutnáte.…
Uvaříme rýži a necháme vychladnout. Mezitím smícháme všechno koření, polovinu zašleháme s vejci, druhou promícháme s rozmraženými krevetami. Ty rozmrazíme jednoduše asi…
Tato roláda chutná skvěle. Navíc na řezu dobře vypadá a to hlavně díky zajímavé struktuře náplně. Pláty vepřového boku naplníme bůčkem, slaninou, hráškem, kabanosem a…
Mleté maso osmahneme na cibulce a česneku ve wok pánvi, dochutíme solí, posypeme kari kořením a římským kmínem. Postupně přidáváme všechny suroviny (kukuřice, hrášek,…
Na oleji orestujeme cibuľu mrkvu, ktorú nie je potrebné dopredu rozmraziť. Opekáme za občasného miešania cca 5 minút. Potom pridáme paradajkovú paštu opekáme 1 minutu.…
Na pánvi rozpálíme olej a poté vsypeme mrkvičku. Přidáme římský kmín a rozmarýn, zarestujeme a podlijeme trochou vody. Zmírníme plamen a chvilku dusíme, aby byla…
Čočku nasypte do hrnce, zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přihoďte stroužek česneku, hrst čerstvé petržele, opepřete a vařte pomalu do změknutí, bez…
Filety mořské tresky omyjeme a osušíme, zakapneme citronovou šťávou a posypeme pepřem a kmínem. Hnědé žampiony omyjeme, pokrájíme na malé plátky. Řapíkatý celer…