Vypečený šmakoun
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli si pokrájíme na jemno a necháme zpěnit na lžíci oleje. Přidáme očištěné žampiony na kostičky a zarestujeme 2-3min. Odstavíme z ohně a opatrně vmícháme pokrájený…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 974 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli si pokrájíme na jemno a necháme zpěnit na lžíci oleje. Přidáme očištěné žampiony na kostičky a zarestujeme 2-3min. Odstavíme z ohně a opatrně vmícháme pokrájený…
Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Cuketa v troubě i na pánvi: Nejlepší teplé recepty ze zdravé letní zeleniny
Medové trubičky zvládneme i bez speciálních formiček. Postačí obyčejná vařečka a o skvělou náplň se postará karamel