Domácí slané tyčinky
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte slané chroupání k televizi nebo vínu? Vynechte tentokrát kupované chipsy a připravte domácí tyčinky, které nejsou složité, ale zato pekelně návykové. Posypat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hledáte slané chroupání k televizi nebo vínu? Vynechte tentokrát kupované chipsy a připravte domácí tyčinky, které nejsou složité, ale zato pekelně návykové. Posypat…
Chtěli byste si upéct kremrole jako z cukrárny? S námi je budete mít ještě lepší. Základem je listové těsto, se kterým je sice více práce, ale bohatě se odmění…
Z perníkového těsta zpravidla vykrajujeme drobné tvary, které nám připomínají, že je za okny zima a přichází vánoční čas. Stejně tak však můžeme z těsta postavit…
Kdo by nemiloval cukrovinku s křupavou čokoládou, kopcem jahodové pěny a nadýchaným piškotem nakonec? Nyní si můžete indiánky připravit zcela domácí a potěšit své blízké…
Pokud vám zbylo pár bílků a přemýšlíte, jak je zužitkovat, doporučujeme vyzkoušet následující recept. Bílkový chlebíček je klasika, která nikdy neomrzí. Najdete v něm…
Nepečené kuličky jsou rychlé a snadné na přípravu, což nám umožňuje je udělat opravdu na poslední chvilku. Opražené ovesné vločky spojíme spolu s máslem, rumem a bílkem.…
Snadno a levně připravíte spoustu mandlových lupínků, které nesmí na vánoční tabuli chybět. Základ je sněhové těsto, do kterého přidáme naše oblíbené ořechy a sušíme v…
Babiččin recept na cukroví je vždycky ta správná volba. Pokud se rozhodnete tyto měsíčky připravit, chuť ořechové hmoty a kyselkavé marmelády určitě zapůsobí i na vaše…
Pojďme si upéct koláče! Vyzkoušejte tento recept na koláče z majonézy plněné výtečnou tvarohovou náplní. Díky majonéze bude těsto krásně vláčné a koláče zaručeně sklidí…
Základ z křehkého máslového těsta, který na sobě nese jemný bílkový sníh plný křupavých vlašských ořechů. Bude mizet ještě teplé zrovna z plechu. Na poslední chvíli před…
Křehké bílkové těsto plné ořechů, ze kterého, při troše zručnosti, vykouzlíte kornoutek. Plněný sladkým, zpravidla růžovým, sněhovým krémem a na závěr potažený…
Křehké bílkové těsto plné ořechů, ze kterého, při troše zručnosti, vykouzlíte kornoutek. Plněný sladkým, zpravidla růžovým, sněhovým krémem a na závěr potažený…
Křehké bílkové těsto plné ořechů, ze kterého, při troše zručnosti, vykouzlíte kornoutek. Plněný sladkým, zpravidla růžovým, sněhovým krémem a na závěr potažený…
Perníčky zpravidla zahajují velkolepé přípravy na adventní čas a Vánoce si bez nich umí představit málokdo. Vykrajování a pečení perníčků patří mezi oblíbené činnosti…
100 g škvarků lehce pokrájíme a 100 g škvarků na hodně jemno usekáme (nebo umleme).Domácí pekárna, případně robot: Do vyšší skleničky rozdrobíme droždí, dáme lžičku…
Bílky, cukr a sůl vyšleháme hodně dotuha. Pak přidáme citronovou šťávu a Solamyl a ještě chvíli šleháme.Do cukrářského sáčku uděláme špejlí 2 tenké proužky gelovou…
Včelí úlky rozhodně patří mezi nejoblíbenější nepečené cukroví. Tradičně se chystají na Vánoce, ale můžete si je dopřát kdykoliv během roku, chutnají totiž opravdu…
Při současné stoupající ceně a klesající kvalitě dětských piškotů se vyplatí si je upéci doma sami. Pokud nejsme příliš zruční, nemusíme se trápit jejich tvarem, stačí…
Léto přináší nejen slunečné počasí, ale také poutě a svátky, kdy hospodyňky pečou výtečné koláče. Málokterá regionální specialita ze západu Čech je tak vyhlášená jako…
Voňavé perníčky patří mezi nejoblíbenější vánoční cukroví. Ať už je necháte jen tak, nebo je bohatě ozdobíte, vždy se po nich zapráší. Díky sádlu vydrží dlouho vláčné,…
Sladké koláče má rád snad úplně každý, ale co takhle slané koláče, se sýrovým krémem a náplní z anglické slaniny, šunky a uzeného Eidamu? Jejich chuť vás určitě velice…
Ořechové mušličky, škebličky nebo žabí hubičky – nezáleží na tom, jak je nazvete, vždy to bude vynikající druh cukroví. Základ tvoří nesladké těsto, které se plní…
Dvě suroviny mnohdy stačí k tomu, abychom připravili skvělé cukroví. Nejinak je tomu u těchto bílkových pusinek, na které je potřeba pouze vyšlehat bílky s cukrem. V…
Cukroví, které potěší mlsné a vybíravé jazýčky, to jsou londýnské řezy. Chutné máslové těsto osvěžené kyselejší marmeládou a zakryté nadýchanou ořechovo-sněhovou…
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní