Pečené foul (bob obecný)
Recept ještě nebyl hodnocenBob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 456 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,30 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je…
Bôb umyjeme a namočíme na 10 hodín, potom uvaríme do mäkka, ale nerozvariť (slabá hodina). Ku koncu osolíme. Scedíme, necháme odkvapkať. Na panvici zohrejeme olej (na…
Segedín s domácím knedlíkem: Papriku přidejte ve správnou chvíli a hotové jídlo nechte uležet
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy