Chicken pot pie
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme kuřecí maso. Vodu slijeme tak, aby kuře bylo lehce pod hladinou a vyjmeme ho. Do vývaru přidáme instantní polévku, hrášek s kukuřicí a nakrájenou mrkev. Povaříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 7,33 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,47 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme kuřecí maso. Vodu slijeme tak, aby kuře bylo lehce pod hladinou a vyjmeme ho. Do vývaru přidáme instantní polévku, hrášek s kukuřicí a nakrájenou mrkev. Povaříme…
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli